De kleine dingen kunnen heel wat teweeg brengen in jouw woning. Je hoeft je huis niet helemaal te strippen of te verbouwen om hem op te leuken, soms zijn het de kleine dingetjes die je huis een hele make-over geven. Je kunt bijvoorbeeld een Muursticker kopen of andere decoratie neerzetten. In deze blog kun je een aantal tips lezen over hoe je jouw woning met een paar simpele veranderingen kunt omtoveren tot een paleisje. Lees dus snel verder voor inspiratie!

Geef je deur een andere kleur

Voordat je een huis binnenstapt, zie je als eerste het buitenste gedeelte van de voordeur. Je kunt je huis een hele andere uitstraling geven door de voordeur in een elegante kleur te verven, waardoor je woning er een stuk hipper uitziet. Wil je niet verven? In dat geval is Raamfolie een goede optie.

Geef je entree genoeg aandacht

Na de voordeur kom je als eerste in de entree van de woning. Voor een goede eerste indruk is het daarom zaak dat deze lekker opgeruimd is en dat je er wat hippe decoratie neerzet. Hierdoor kun je eventuele gasten verbluffen met jouw gevoel van stijl!

Zet eens bloemen neer

Het maakt niet uit of je ze in de woonkamer of in een andere kamer neerzet: verse bloemen in huis zijn altijd goed! Je huis zal lekker ruiken, het komt levendiger over en maakt je woning een stuk kleurrijker.

Zorg voor een goede meubelopstelling

Je interieur ziet er een stuk netter en georganiseerd uit als je voor een goede meubelopstelling in huis zorgt. Vooral in de woonkamer zorgt dit voor een nette uitstraling en komen je meubels en decoratie beter uit.

Kies voor bamboe als decoratie

Misschien heb je er nog nooit over nagedacht, maar je kunt je huis prachtig decoreren met bamboe! Vooral in de badkamer zorgt het voor dat ene extraatje. Bamboe geeft je woning een natuurlijke sfeer en gezellige uitstraling. Wil je een oosters interieur? Vooral dan zit je met bamboe goed!

Brand een geurkaars

Vaak brand je een kaarsje voor de gezelligheid, maar het is ook hartstikke leuk om een geurkaars te branden. Door de lekkere geur in je woning wordt je wooncomfort hoger omdat er een extra zintuig geprikkeld wordt. Een ander voordeel van een geurkaars of geurbrander is da ze er in verschillende geuren zijn, altijd wat wils dus!

Koop een fruitschaal

Een andere simpele manier om je woning op te leuken is door een fruitschaal aan te schaffen. Het is een simpele handeling, die vele voordelen biedt. Een fruitschaal heeft namelijk een decoratief effect en ziet er gezellig uit, maar het zorgt er ook nog eens voor dat je elke dag genoeg fruit eet!

Maak je eigen vijver met koi karpers

Als je binnen in de woonkamer zit, is het leuk als je een mooi uitzicht hebt. Wat is er dan mooier dan een vijver met prachtige koi karpers? Je kunt gemakkelijk zelf een vijver maken en hier planten en vissen in doen, zoals goudvissen karpers en windes. In Japan wordt een vijver vaak als symbool van geluk en voorspoed gezien, dus misschien haal jij het geluk ook wel in huis met een mooie vijver!