Ben je op zoek naar Vacatures in Amsterdam voor het vinden van jouw droombaan? Tegenwoordig heb je meer nodig dan alleen ervaring, opleiding en vaardigheden. Gelukkig hebben we in deze blog een paar tips voor je op een rijtje gezet, zodat je jouw droombaan hopelijk snel in de wacht sleept!

Zet links in je CV

Het traditionele CV zal altijd een geaccepteerde manier zijn om aan een werkgever te laten zien dat jij de juiste kandidaat bent voor de baan, maar je kunt het iets spannender maken door een link erin te zetten. Denk hierbij aan links naar een blog, website of video zodat je voorbeelden kunt laten zien van jouw werkzaamheden en of kwaliteiten. Door links toe te voegen val je meer op en kun je een voordeel krijgen ten opzichte van je concurrenten.

Stem al je CV’s op elkaar af

Veel managers die op zoek zijn naar nieuw personeel kijken online, dus is het slim als je een online CV hebt die precies hetzelfde is als je offline CV. Als er namelijk teveel verschillen zijn, zal dat de alarmbellen doen rinkelen bij een werkgever. Je kunt dan lastige vragen verwachten bij een gesprek.

Denk na over freelancen

Steeds weer werkgevers zijn op zoek naar flexibele werknemers. Als werkzoekende die meer ervaring wil opdoen is het daarom misschien een optie om na te denken om te gaan freelancen.

Ga op zoek naar een realistische baan

Om jouw droombaan te vinden is het belangrijk dat je realistisch bent als je vacatures bekijkt. Laat in je sollicitatie zien dat je geschikt bent door te schrijven over je ervaring en passie.

Verkoop jezelf

Het is misschien een beetje uit je comfortzone, maar om die ene baan te vinden doe je er goed aan om jezelf te promoten op sociale media. Alleen een LinkedIn profiel waar je amper wat mee doet is niet genoeg, dus wees er actief op en reageer op relevante content zodat je meer kans maakt bij eventuele werkgevers.