De meeste mensen zijn dol op het pimpen van hun huis. Uren ronddwalen in diverse woonwinkels en tuincentra, dat is voor veel mensen totaal geen straf. Het is inderdaad een leuke taak om jouw huis te updaten zodat het weer volledig bij de trends van het huidige jaar past. De vraag is echter, wat zijn de trends op het gebied van interieur van 2023? Dat lees je hier!

Een robuuste, industriële kast

Tegenwoordig is een ruig interieur erg hip. Het lijkt alsof je weinig moeite gedaan hebt, terwijl je in werkelijkheid erg goed hebt nagedacht over hoe alle meubels bij elkaar staan. Een stoere industriële kast is een onmisbaar item in een industrieel interieur. Daarnaast kan je vaak veel spullen in zo’n kast opbergen, dus het is ook nog eens een heel functioneel item.

Een epoxy tafel

Een tafel van epoxy is eveneens een onmisbaar item voor een hip interieur. Zo’n epoxy tafel is een ware eyecatcher in een vrij standaard interieur, en kan dus echt de show stelen. Het is ontzettend in om een aantal opvallende items in jouw interieur te hebben terwijl de rest vrij standaard en basic is. Zo ook de tafel van epoxy, maar welke koop je dan precies? Een epoxy giethars tafel van Epoxy Studio natuurlijk! Deze tafels zijn van uitzonderlijk goede kwaliteit aangezien ze krasvrij blijven, hoe hard je ook je best doet om erin te krassen. Ideaal!

Een bohemian vloerkleed

Een vloerkleed is een essentieel item om te hebben, zeker in de winter. Zo krijg je in ieder geval geen koude voeten. Wat een vloerkleed trendy maakt, is de bohemian look en vibe. Door de kwastjes en de palsley-print van het vloerkleed, krijgt jouw woonkamer wat meer flair, precies waar je naar op zoek bent! Koop een vloerkleed in een warme kleur, zoals rood of bruin om de look helemaal af te maken. Op deze manier wordt jouw huis een stuk speelser, en wat minder formeel, een eigenschap die veel huizen bezitten. Jouw huis is helemaal klaar voor 2023 met al die aardse tinten en natuurlijke materialen. Jij zit er in ieder geval warmpjes bij!