Heb je een gezellige dag met vrienden, een bedrijfsuitje of een familieweekend op de planning? Reis af naar Breda en maak er een onvergetelijke dag van!

Activiteiten op het water

Maak een mooie rondvaart op de Bredase wateren. Zo kan er gevaren worden over de singels waarbij je langs allerlei bezienswaardigheden kan varen zoals het kasteel van Breda, het Spanjaardsgat en het Chassé park. Maar doe ook zeker het natuurgebied Markdal aan en geniet van een heerlijke lunch of borrel aan boord van de rondvaartboot. Dit uitstapje is een combinatie van historie en natuur en uitermate geschikt om met een groep te ervaren.

Er zijn meer activiteiten op het water te ondernemen tijdens een groepsuitje. Vooral tijdens het voorjaar en de zomer is dit zeer geschikt. Huur bijvoorbeeld kano’s of waterbikes en ga met kleine groepjes het water op. Suppen (stand up paddling) is ook helemaal hip en is gegarandeerd een toffe belevenis.

Schaatsen op de kunstijsbaan

Voor een sportief groepsuitje in het najaar en de winter kan je goed terecht bij de kunstijsbaan in Breda. Het is geopend vanaf de tweede zaterdag in oktober tot en met de tweede zondag in maart, het jaar erop. Een groepsuitje in de gezonde buitenlucht en zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Na het schaatsen kan je met zijn alle lekker opwarmen met een kopje warme chocolademelk met slagroom.

Gezellige workshops

Volg een van de vele workshops in Breda tijdens een gezellig groepsuitje. Er zijn verschillende locaties waar je een proeverij kunt doen of een cocktail workshop kunt volgen. Ook leuk: een cursus bonbons maken. Leer meer over chocolade en de herkomst ervan en proef na afloop de zelfgemaakte bonbons.

Ben je nog op zoek naar vervoer voor een groepsuitje in Breda? Huur dan nu bij Taxi Breda een taxi die je voor de deur ophaalt en op locatie afzet.