Werkwijze

Een professionele oplossing met onze heldere werkwijze.

Analyse

Geen website of oplossing is hetzelfde en is daarom altijd maatwerk. Om erachter te komen wat de wensen zijn starten we onze projecten altijd met een brainstormsessie. Tijdens deze sessie bespreken we samen de wensen. Wat wil je bereiken? Wie zijn de gebruikers of bezoekers van jouw website of maatwerkoplossing? Welke functionaliteiten zijn er nodig om processen te automatiseren? En hoe moet dit eruit zien? Op basis van deze informatie gaan we aan de slag met het schrijven van een voorstel. Hierin worden alle functionaliteiten, afspraken, uren en doorlooptijd geformuleerd.

Concept en design

Welke functionaliteiten moet een internetoplossing hebben en welk design past daar het beste bij? De uitstraling van een website of maatwerkoplossing wordt voor een groot deel bepaald door de vormgeving. Een goed design zorgt ervoor dat de website of oplossing de kernwaarden van de organisatie uitdraagt. Een ontwerp is medebepalend voor het succes van de oplossing, maar dient ook bij de bezoeker of gebruiker te passen. Daarom besteden we veel tijd en aandacht aan het ontwikkelen van een design. Zo zorgen we ervoor dat jouw website of oplossing logisch in elkaar steekt en gebruiksvriendelijk is.

Bouw

De oplossing wordt gebouwd door ervaren en gecertificeerde programmeurs van Remotion. Deze wordt opgeleverd met een minimale hoeveelheid fake content (lorem ipsum) zodat de website op functionaliteiten getest kan worden. De projectmanager van Remotion begeleidt dit proces. Er zullen in nauw overleg met de klant diverse overlegmomenten worden ingepland, en indien nodig tussentijds bijgesteld. De projectmanager van Remotion is verantwoordelijk voor de voortgang en doorlooptijden.

Beheer

Onze aandacht voor jou stopt niet bij de oplevering van een maatwerkoplossing. Wij blijven namelijk graag in contact met onze klanten. Het internet ontwikkelt zich razendsnel en een website of maatwerkoplossing is daarom eigenlijk nooit af en heeft regelmatig onderhoud nodig. Denk hierbij aan updates van het CMS, beveiligingsupdates of het toevoegen van nieuwe functionaliteiten. Wij helpen je daar graag bij! Wij bieden betrouwbare ondersteuning op basis van heldere afspraken, werkwijze, rapportages en evaluaties. En altijd persoonlijk contact, per telefoon of e-mail. Wat je zelf prettig vindt.

 

 

Hosting

Elke website heeft hosting nodig om 24/7 op het internet te kunnen staan. Wij bieden professionele hosting diensten zodat de beschikbaarheid en performance van de website 24/7 wordt gegarandeerd. Dit doen wij in onze eigen beveiligde datacenter. Hier hanteren wij de hoogste veiligheidsgraad, 24/7 monitoring en maken we dagelijks backups. Onze hostingoplossingen zijn volledig schaalbaar en dus eenvoudig en snel uit te breiden wanneer de website extra capaciteit nodig heeft. Tijdens campagneperiodes kunnen wij de capaciteit van de website tijdelijk opschalen. Zo weet je zeker dat de website dag en nacht beschikbaar is. Wel zo handig!