Shoptrader en Remotion gaan partnership aan

Shoptrader en Remotion gaan partnership aan

17 januari 2017 Januari 2017 0

Shoptrader, leverancier van een e-commerce platform helpt ondernemers die online willen verkopen, in het verwezenlijken van hun ambities. In 2005 gestart op een zolderkamertje in het centrum van Amsterdam, werden de eerste webwinkels op maat gebouwd. In 2014 is Shoptrader een nieuwe weg ingeslagen en hebben zij een eigen platform ontwikkeld dat de basis vormt voor alle webwinkels. Nieuw ontwikkelde modules en add-ons zijn direct beschikbaar voor alle klanten van Shoptrader. Inmiddels zijn er ruim 2500 webwinkels aangesloten op het systeem van Shoptrader en worden er zo’n 100.000 transacties per maand gedaan.

Om de dienstverlening verder uit te breiden zijn Shoptrader en Remotion een partnership aangegaan. Klanten van Shoptrader die hun webwinkel willen koppelen aan de meer onzichtbare koppelingen zoals bankkoppelingen, orderpicking- en voorraadbeheer automatisering kunnen vanaf nu bij Remotion terecht. Beide partijen kijken uit naar deze samenwerking.

Bekijk hier de website van Shoptrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *