Remotion ontvangt SEBO keurmerk

Remotion ontvangt SEBO keurmerk

15 december 2016 December 2016 0

Remotion ontvangt SEBO keurmerk

Het SEBO-keurmerk (Sociaal Economisch Betrokken Ondernemers) is een initiatief van de gemeente Zoetermeer en is bedoeld voor bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Om in aanmerking te komen voor dit keurmerk dient een bedrijf te voldoen aan een aantal criteria die van meerwaarde zijn voor Zoetermeer:

  • het inzetten voor het behouden en stimuleren van werkgelegenheid voor kwetsbare groepen;
  • het effectief en aantoonbaar begeleiden van personeel;
  • het ondersteunen van doelen gerelateerd aan Zoetermeer;
  • het ondernemersklimaat actief verbeteren, pro actieve houding en successen delen;
  • samenwerking zoeken met andere partijen, zoals de gemeente, onderwijs en toeleidende organisaties.

 

Remotion ontwikkeld producten die het MVO ondersteunen. Een mooi voorbeeld hiervan is de vergaderapp Jeff Meetings waarmee bedrijven papierloos kunnen vergaderen. Los van de stapels papier die worden bespaard, worden er ook flinke besparingen gerealiseerd op co2 uitstoot bij organisaties. Ook hebben wij Start Jouw Actie ontwikkeld, een online fundraising platform voor goede doelen organisaties. Cityfunding helpt gemeenten en haar bewoners om door middel van crowdfunding geld in te zamelen voor projecten waar weinig of geen financiering voor is.

Remotion streeft erna om papierloos te opereren. Een voorbeeld hiervan is dat wij onze facturen alleen nog maar digitaal aanbieden. Tevens zijn wij zakenvriend van het KWF en doet het team geregeld mee met goede doelen acties om geld in te zamelen. Een voorbeeld hiervan is onze deelname aan de Nacht van de Vluchteling.

In Zoetermeer dragen wij ons steentje bij met onze deelname aan het BBB event van De Zoetermeerse Tafelronde, Service vereniging.

Op donderdag 15 december jl. werd het SEBO keurmerk door wethouders Taco Kuiper (sociale zaken), Isabelle Vugs (onderwijs en zorg) en Hennie Koek (algemeen directeur Gemeente Zoetermeer), aan Remotion uitgereikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *