Start Jouw Actie op de Vakdag Fondsenwerving

Start Jouw Actie op de Vakdag Fondsenwerving

27 oktober 2016 Oktober 2016 0

De Vakdag Fondsenwerving staat weer voor de deur. Op 17 november opent het Maasgebouw van Stadion de Kuip haar deuren voor ruim 1000 verschillende fondsenwervers. Een mooie dag om nieuwe kennis op te doen, bij te praten en je te verdiepen in de nieuwe mogelijkheden met betrekking tot online fondsenwerving. En ook het team van Start Jouw Actie is daarbij.

Start Jouw Actie is het kom in actie platform voor goede doelen en verenigingen. Op de Vakdag lanceren wij deze publiekelijk met een klein feestje. Feest je met ons mee? Wij staan op stand 33 en je kunt ons eenvoudig herkennen aan de feestelijke ballonnen.

Meer informatie over Start Jouw Actie vind je op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *