Eerste succesvolle crowdfundingcampagne Nijha is een feit!

Eerste succesvolle crowdfundingcampagne Nijha is een feit!

31 augustus 2016 Augustus 2016 0

Nijha is sinds 1922 ontwerper en inrichter van beweegruimtes. Als producent en leverancier van sporttoestellen, speeltoestellen en sport- en spelmaterialen geven zij advies over de inrichting van sportaccomodaties en speelplekken. Nijha werkt voor verschillende gemeenten, scholen, zorgcentra, speeltuinverenigingen en sportverenigingen.

Innovatie een belangrijke pijler

Onlangs heeft Remotion in opdracht van Nijha het crowdfundingplatform www.funding-spelen.nl gelanceerd. Middels dit innovatieve platform biedt Nijha sport- en speelprojecten die moeite hebben om het benodigde geld bij elkaar te krijgen een kans om crowdfunding in te zetten. Dit concept is uniek in de sport- en spelenbranche.

Vernieuwing speeltuin Borculo

Speeltuin de Koppel in Borculo was aan verniewing toe. Een nieuwe indeling met nieuwe speeltoestellen, grotendeels bedoeld voor de jeugd, maar ook enkele beweegtoestellen voor senioren. Velen vrijwilligers hebben zich ingezet om het speeltuinterrein te vernieuwen. Voor de inrichting van de speeltuin is er een crowdfundingcampagne opgezet om geld in te zamelen voor verschillende speel- en beweegtoestellen.

In ruim 1 maand tijd is het gelukt om het bedrag van € 10.000,00 middels crowdfunding op te halen. Wij feliciteren Nijha en iedereen die gebruik gaat maken van speeltuin de Koppel met dit fantastische resultaat!

Ook aan de slag met crowdfunding voor de speeltuin in jouw wijk? Meld je aan via www.funding-spelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *