Remotion lanceert Start Jouw Actie

Remotion lanceert Start Jouw Actie

23 mei 2016 Mei 2016 0

Zoetermeer, 24 mei 2016 – Remotion, producent van maatwerk websites en webapplicaties, lanceert een uniek concept voor goede doelen en verenigingen. Start Jouw Actie is ontstaan vanuit onze passie om goede doelen en verenigingen te helpen met online fondsenwerving. Subsidies en donaties lopen terug en er vindt een verschuiving plaats van traditioneel en structureel naar online en campagnematig doneren.  Start Jouw Actie maakt het mogelijk om tegen relatief lage kosten en met een zeer snelle doorlooptijd een platform in te richten voor organisaties die acties willen opzetten om fondsen te werven.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van online fondsenwerving, crowdfunding en online donatiemogelijkheden hebben wij in samenwerking met Stichting Vluchteling het Start Jouw Actie platform ontwikkeld.

Remotion B.V.

Remotion heeft jarenlange ervaring op het gebied van online fondsenwerving. “De afgelopen maanden hebben wij in samenwerking met Stichting Vluchteling gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuw Kom in Actie platform” vertelt Arie Boezaard, directeur van Remotion. “We zien het steeds meer, supporters die in actie komen door deel te nemen aan een sportevenement of zelf een actie opstarten om geld in te zamelen voor een goed doel. Om deze groep supporters goed te kunnen faciliteren is het Start Jouw Actie platform ontwikkeld”.

Het team achter Start Jouw Actie helpt je niet alleen bij de inrichting van het platform, maar biedt ook ondersteuning voor en na livegang. Zo kijken we samen hoe we de beste campagne kunnen inrichten en kijken we achteraf hoe we de verzamelde data om kunnen zetten naar acties om van jouw supporters, ambassadeurs te maken.

Meer weten over de kansen en toekomst van Start Jouw Actie? Kijk voor meer informatie en prijzen op de website van Start Jouw Actie – www.startjouwactie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *