Bestel je AXA sleutel eenvoudig online

Bestel je AXA sleutel eenvoudig online

29 februari 2016 Februari 2016 0

AXA Bike & Security biedt veiligheid voor huis, fiets en fietser. Sinds 1902 doen zij dit door het ontwikkelen en verkopen van hang- en sluitwerk, fietsverlichting, fietssloten en kettingkasten. AXA is marktleider voor huis- en fietssloten en verlichting in Europa, en wil dit ook uitstralen.

Afgelopen jaar realiseerde Remotion een tweetal nieuwe websites voor AXA Bike & Security. Daar is nu de sleutelservice aan toegevoegd. De sleutelservice van AXA is een nieuwe online service die de consument in staat stelt om heel eenvoudig een nieuwe sleutel te bestellen. Via deze website kunt u fietssleutels nabestellen van de merken AXA en Basta. Veilig en eenvoudig te bestellen en betalen, en binnen enkele dagen in uw eigen brievenbus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *