1850 reisinformatie

1850 reisinformatie

15 februari 2016 Februari 2016 0

1850 slaat een nieuwe weg in! Naast het verstrekken van nummerinformatie, verstrekken zij nu ook reisadviezen. Je kunt op deze website zelf je reis plannen, maar zij kunnen je daar ook bij helpen via het telefoonnummer 1850.

1850 reis- en nummerinformatie
1850 is in 2007 gestart, enkele dagen nadat het ministerie van Economische Zaken definitief had besloten om 118 nummerinformatie per 1 april 2007 op te heffen.

Sinds 15 juli jongstleden, is er een verruiming van de 18xy-nummers van kracht. Dit betekent dat het voortaan wettelijk is toegestaan om naast nummerinformatie ook andere aanvullende (openbare) informatie te verstrekken via 18xy-nummers. Dit biedt 1850 de mogelijkheid om naast nummerinformatie ook reisinformatie aan te bieden.

1850 helpt je bij het vinden van het juiste telefoonnummer of bij het plannen van je reis. Zo helpt 1850 je altijd op weg!

Nieuwe website
Bij een nieuwe dienstverlening hoort natuurlijk een nieuwe website. De nieuwe website, gebouwd op het Umbracco platform ziet er strak en fris uit. Remotion realiseerde een interface met mobiliteitsplanner. Of je nu een reisadvies wilt voor de auto, fiets of ov, 1850 vindt voor jou de snelste route. Zit je in de auto en heb je snel advies nodig? Ook dat kan! Neem dan contact op met de reiscoach op het nummer 1850.

De nieuwe website kun je hier bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *