Remotion lanceert Artfunding!

Remotion lanceert Artfunding!

12 oktober 2015 Oktober 2015 0

Vandaag is het zover! Wij gaan live met ons derde crowdfundingplatform: Artfunding. Artfunding is hét crowdfundingplatform in Nederland voor musea en is een initiatief van Remotion. Remotion is software leverancier en ontwikkeld producten om projecten met een maatschappelijk karakter mogelijk te maken. Wij geloven sterk in de kracht van crowdfunding en willen middels Artfunding ieder museum in Nederland de mogelijkheid bieden om op innovatieve wijze fondsen te werven voor het aankopen van belangrijke stukken of het realiseren van projecten.

Wij zijn nog op zoek naar aantal musea die ons willen helpen om het platform body te geven. Omdat we alle musea in Nederland op Artfunding gaan aansluiten krijgt het automatisch veel aandacht!

Ken jij nog een leuk museum die hiervoor in aanmerking komt? Laat het ons weten via info@artfunding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *