Remotion lanceert Charityfunding

Remotion lanceert Charityfunding

7 september 2015 September 2015 0

Ruim een jaar hebben wij met keihard gewerkt aan de ontwikkeling van een geheel nieuw crowdfundingplatform specifiek voor goede doelen organisaties: Charityfunding. Charityfunding is de helpende hand voor fundraisers met een doel! Veel goede doelen organisaties kampen met teruglopende subsidies en donaties. Met Charityfunding werf je heel eenvoudig online fondsen voor verschillende projecten en werk je aan de relatie met (potentiële) donateurs en fans.

Het crowdfunding platform is een SAAS oplossing speciaal ontwikkeld voor goede doelen organisaties en is een eigentijdse manier om fondsen op te halen. Onze missie is om goede doelen verder te helpen bij het genereren van extra inkomsten voor verschillende projecten.

 

Is Remotion social enterprise? Wij vinden van wel!

Want wij schenken het platform gratis aan goede doelen organisaties. Ieder goed doel krijgt haar eigen platform met eigen url. Jouw project wordt dus niet op een verzamelplatform getoond. Dit heeft als voordeel dat je niet bang hoeft te zijn dat de donateur gaat shoppen tussen verschillende projecten van verschillende goede doelen organisaties. Via het dashboard kan je heel eenvoudig de gehele huisstijl doorvoeren. Het platform zetten wij binnen 1 dag voor je klaar.

Wil je meer weten over Charityfunding of een gratis demo aanvragen? Dat kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *