AXA kiest voor Remotion

AXA kiest voor Remotion

10 augustus 2015 Augustus 2015 0

“Remotion heeft ons geholpen met het ontwikkelen van overzichtelijke websites. We zijn erg blij met het resultaat en lopen nu voorop in onze markt!”  (Daniëlle Wolfs, marketingmanager)

AXA Bike & Security biedt veiligheid voor huis, fiets en fietser. Sinds 1902 doen zij dit door het ontwikkelen en verkopen van hang- en sluitwerk, fietsverlichting, fietssloten en kettingkasten. AXA is marktleider voor huis- en fietssloten en verlichting in Europa, en wil dit ook uitstralen.

De representatie van AXA Bike & Security als merk en bedrijf was een van de belangrijkste doelstellingen, net als een duidelijk en makkelijk assortiment overzicht en een snelle en efficiënte afhandeling voor de sleutelservice. Remotion heeft hiervoor drie verschillende websites in het CMS Umbraco ontwikkeld.

AXA Home

De “home base” van AXA is bedoeld voor het delen van nieuws, activiteiten en vacatures. Men vind hier tevens de ingang naar de website van “AXA Bike” en “AXA Security”.

AXA Home & Bike

Een fris en modern platform met productinformatie, (technische) documentatie en 360 graden foto’s. Via de zoekbalk, die automatisch aanvult, kan men eenvoudig en snel de gewenste producten en productgroepen doorzoeken. Wil je een sleutel bijbestellen, dan kan dit heel eenvoudig via de sleutelservice. Met de belastingtabel kun je precies zien welke scharnieren geschikt zijn om te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *