Samenwerking

Samenwerking

23 juli 2015 Juli 2015 0

Zoetermeer, 23 juli 2015 – Twee ambitieuze en innovatieve bedrijven in de crowdfundingmarkt hebben afgelopen donderdag 16 juli jl. hun samenwerking bezegeld. Arie Boezaard van Remotion, en Emile Timmers en Martijn Schellingerhout van Timmers & Schellingerhout adviesgroep ondertekenden vandaag de officiële samenwerkingsovereenkomst.

Remotion

Remotion, CMS en web leverancier, heeft al ruim drie jaar ervaring in crowdfunding. “Zo hebben wij diverse crowdfunding campagnes ontwikkeld voor o.a. Gemeente Vreeland, Stichting Vluchteling en Mentality Foundation. De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan de ontwikkeling van een eigen crowdfundingplatform speciaal voor gemeenten, wijkraden en burgers” verteld Arie Boezaard, directeur van Remotion. “Het platform Cityfunding helpt gemeenten om op professionele wijze een bijdrage te leveren aan het realiseren van wijkgerelateerde projecten. Deze service sluit naadloos aan op de nieuwe relatie tussen de participerende burger en de participerende gemeente”.

Timmers & Schellingerhout adviesgroep

Emile Timmers en Martijn Schellingerhout zijn twee enthousiaste crowdfunding consultants en hebben eind 2013 SproutFund opgericht, een crowdfundingplatform dat zich richt op de realisatie van nieuwe evenementen. “Wij hebben ons de afgelopen jaren steeds verder gespecialiseerd in crowdfunding” licht Emile Timmers toe. “Om deze opgebouwde kennis te delen hebben wij Timmers & Schellingerhout adviesgroep opgericht waar we advies, trainingen en begeleiding bieden tijdens de uitvoer van campagnes”.

samenwerking

Samenwerking

Door de samenwerking tussen Remotion en Timmers & Schellingerhout adviesgroep bieden zij gemeenten een totaaloplossing voor het realiseren van wijkgerelateerde projecten en helpen zij gemeenten in de transitie naar participatiemaatschappij. Remotion is verantwoordelijk voor de technische support en doorontwikkeling van het platform Cityfunding. Timmers & Schellingerhout adviesgroep helpt gemeenten om crowdfunding toe te passen en biedt ondersteuning bij de opzet en uitvoer van campagnes.

Doorontwikkelen en elkaar verder versterken

De ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst is voor beide partijen het startschot voor de doorontwikkeling van het crowdfundingplatform, specifiek voor gemeenten. Ook wordt gekeken hoe zij elkaar verder kunnen versterken. Samen kunnen zij er zo voor zorgen dat gemeenten en burgers beter, gemakkelijker en sneller kunnen gaan samenwerken.

Meer weten over de kansen en toekomst van Cityfunding? Kijk voor meer informatie op de website van Cityfunding – www.cityfunding.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *