Remotion lanceert Cityfunding

Remotion lanceert Cityfunding

21 juli 2015 Juli 2015 0

Wat zijn we trots, wat zijn we blij! Na maanden zwoegen is ons crowdfunding platform Cityfunding eindelijk klaar en staat de website inmiddels ook online. Eind 2014 is ons team aan de slag gegaan met de ontwikkeling van Cityfunding en hebben we in het afgelopen half jaar meer dan 60 gemeentes bezocht. Op basis van de input uit deze gesprekken hebben we ons platform doorontwikkeld. En het resultaat mag er zijn!

Een prachtig platform dat gemeenten helpt om op professionele wijze een bijdrage te leveren aan het realiseren van wijkgerelateerde projecten. Deze service sluit naadloos aan op de nieuwe relatie tussen participerende burger en participerende gemeente.

Cityfunding is een plug&play platform speciaal ontwikkeld voor gemeenten en is een eigentijdse manier om middelen op te halen door bewoners. Met Cityfunding loopt de gemeente voorop in het activeren en stimuleren van eigen verantwoordelijkheid en initiatief, wat aansluit bij de nieuwe wet- en regelgeving op het gebied van de participatiemaatschappij.

Kijk op www.cityfunding.nl voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *