Vanaf nu kunt u kiezen hoe uw donaties worden besteed!

Vanaf nu kunt u kiezen hoe uw donaties worden besteed!

10 oktober 2013 Oktober 2013 0

Wanneer er vanuit een Goed Doel om een donatie wordt gevraagd, zowel online als offline, zijn veel mensen nieuwsgierig waar het geld precies terecht komt. Iedereen wilt weten waar het aan wordt uitgegeven en of het goed terecht zal komen. De nieuwe crowdfunding website www.crowdforcongo.nl van Stichting Vluchteling laat u kiezen voor welk product u kunt/wilt doneren.

Op de website is te zien hoeveel geld er inmiddels is ingezameld om de kraamkliniek in het Oosten van Congo in te richten.  Op de afbeeldingen die daaronder worden weergegeven zijn alle items te zien die doneerbaar zijn. Men kan bij diverse items kiezen om bijvoorbeeld een heel bed te doneren of mee te financieren.

Wanneer u een donatie wilt doen, kunt u zelf aangeven of het aan bijvoorbeeld een bed, matras, arts of generator moet worden besteed. U vult daarna het bedrag in dat u wilt doneren en het laat direct zien of het volledige bedrag is gefinancierd of een deel hiervan.

Product donatie

Een lakenset kost bijvoorbeeld 11 euro en zou door u gefinancierd kunnen worden. Bij ieder product staat weergegeven waarvoor dit product gebruikt zal gaan worden in de kraamkliniek.

Crowd for Congo remotion

Na de donatie kunt u uiteraard op sociale media kanalen laten zien dat u zojuist een lakenset heeft gedoneerd voor de vrouwen in Mulamba en uw vrienden vragen om een deken of een matras te doneren.

Deze vernieuwde vorm van crowdfunding moet de drempel lager leggen en meer inzicht geven in het doneren van geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *