Seminar Goede doelen en Connected 3.0

Seminar Goede doelen en Connected 3.0

8 oktober 2013 Oktober 2013 0

Als medewerker bij een fondsenwervende instelling bent u regelmatig op zoek naar ‘nieuwe’ manieren om interactie te hebben met uw (potentiële) donateurs. Daarnaast bent u graag op de hoogte van de online mogelijkheden op het gebied van fondsenwerving.

Remotion, leverancier van WCM oplossingen, is zich ervan bewust dat nieuwe ontwikkelingen zich razend snel opvolgen en dat uw doelgroep beïnvloed wordt door diverse trends. Wij begrijpen dat u dan vragen heeft. Waar moet u naar kijken? Welke ontwikkeling moet uw organisatie in de gaten houden? En wat doen uw collega-goede-doelen om steeds ‘connected’ te blijven met haar donateurs?

Bekijk hier de details van het seminar en schrijf u direct in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *