Mobiele advertenties verdubbeld

Mobiele advertenties verdubbeld

23 september 2013 September 2013 0
De mobiele advertenties zijn dit jaar aan een opmars bezig. In de verschillende apps die iedereen gebruikt komen ze steeds vaker tevoorschijn. Uit een recent onderzoek van Online Ad Spend Study blijkt dat de omzet via advertenties voor mobiele apparaten is verdubbeld sinds 2012. In het eerste halfjaar van 2013 was een omzetgroei van 5.8% zichtbaar op online advertenties.

mobiele advertenties

Het totaal aantal display advertenties is het eerste halfjaar verdubbeld tot 6.6%. De omzet van de webwinkels is tevens gegroeit met 8 procent in het eerste halfjaar tot 5 miljard euro. Dit blijkt uit een onderzoek van Thuiswinkel.org.

omzet ecommerce

De verwachte groei voor heel 2013 is tevens 8 % wat betekent dat de totale online omzet op 10.5 miljard euro zou brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *