Bing vernieuwt zoekresultaten

Bing vernieuwt zoekresultaten

30 augustus 2013 Augustus 2013 0

Bing moet het nog uitbrengen en verder verfijnen, maar in de toekomst kunnen de gebruikers direct producten aanschaffen via de resultatenpagina.

In de zoekresultaten direct een overzicht van prijs,  voorraad en productinformatie. Bing wilt de inhaalslag op Google met deze ontwikkelingen bevorderen. Het doel van Bing is om de bezoekers direct een overzicht te geven zonder dat ze een pagina hoeven te bezoeken.

Bing zegt over de ontwikkelingen het volgende :

Harnessing the depths of our index encompassing tens of millions of individual products and trained by advanced machine learning, Bing will now show you relevant products directly in the main results page. You no longer need to waste time navigating to a dedicated “shopping” experience to find what you’re looking for. Based on your intent, we’ll serve the best results.

We moeten eerst afwachten na de release welke van de twee betere resultaten geeft. Google heeft namelijk al deze mogelijkheid en Bing moet wel aanhaken willen ze in Europa een groot marktaandeel behalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *