Wereld Vluchtelingen Dag 2013

Wereld Vluchtelingen Dag 2013

16 juni 2013 Juni 2013 0

De Verenigde Naties hebben 20 juni uitgeroepen tot Wereld Vluchtelingendag. Wereldwijd wordt op deze dag aandacht gevraagd voor het lot van vluchtelingen. Aandacht om te blijven streven naar oplossingen voor de miljoenen vluchtelingen en ontheemden die nog altijd op zoek zijn naar familie, vrienden, veiligheid en een betere toekomst.

In Nederland vraagt onze klant Stichting Vluchteling onder andere aandacht middels de schaduwkunst in de Nederlandse hoofdstad. Gemeente Amsterdam verleent haar medewerking aan het kunstproject dat te bezichtigen is van donderdag 20 juni tot en met zondag 30 juni op diverse locaties in de binnenstad.

Daarnaast heeft Remotion voor Stichting Vluchtelingen een online campagne ontwikkeld om aandacht te vragen voor deze dag. Via de social media kanalen als Twitter en Facebook zal de campagne gaan lopen. Zet 20 juni alvast in jouw agenda en vertel het verder via Twitter en Facebook!

Ga naar de campagne, klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *