Seminar – De online mogelijkheden voor fondsenwerving

Seminar – De online mogelijkheden voor fondsenwerving

12 juni 2013 Juni 2013 0

Als medewerker bij een fondsenwervende instelling bent u vast alweer bezig met de voorbereidingen voor de najaarscampagne voor 2013. Ook het schooljaar 2013 – 2014 staat voor de deur. Campagnes die u samen met scholen wilt opzetten vereisen dan ook nu alweer uw aandacht.

Om u daarmee te helpen organiseert Remotion een seminar met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van social media en internetmogelijkheden. Maar hoe zorgt u ervoor dat u een bezoeker aan uw professionele website converteert naar een donateur? En welke online tools kunt u inzetten om bestaande donateurs meer te laten geven ?

Vele goede doelen organisaties worstelen met de vraag hoe de doelgroep niet alleen te bereiken, maar ook te boeien en te bewegen. De ontwikkeling van een charitas organisatie naar sharitas is voor uw sector een must. Hoe kunnen social media u daarbij helpen?

Ook binnen fondsenwervende instellingen is de concurrentie groot. Hoe kunnen social media uw campagnes beter laten renderen?

Vaak organiseren goede doelen organisaties acties in samenwerking met scholen, maar hoe gaat u om met de administratieve rompslomp?

Op donderdag 4 juli en donderdag 5 september organiseert Remotion een seminar voor mensen werkzaam bij goede doelen organisaties. Vooral voor fondsenwervers en marketing- en communicatiemedewerkers is dit interessant. Tijdens deze bijeenkomst willen wij u meer inzicht geven in de online trends op het gebied van fondsenwerving en laten wij u de nieuwste concrete online mogelijkheden zien. Aan de hand van actuele cases verkrijgt u voorbeelden die uw organisatie zullen helpen  bij conversieverbetering en succesvol werven via diverse online kanalen.

 

Programma:

Casus 1: Het succes van (social media) campagnes in combinatie met een dynamische website.

Casus 2: zonder administratieve rompslomp een actie doen met lagere scholen. Het succes van de invoering van een scholenportaal. 16.30 uur: Conclusies, afronding en borrel

De dagvoorzitter Dina Boonstra (toezichthouder bij fondsenwervende instellingen) zal de middag inleiden en begeleiden.

Het seminar wordt gehouden op het kantoor van Remotion, gevestigd aan de Bredewater 26, te Zoetermeer. De toegang is gratis.

 

Inschrijven:
U kunt zich hier op het formulier inschrijven:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *