Doelgroep betrekken en hun aandacht vasthouden

Doelgroep betrekken en hun aandacht vasthouden

29 mei 2013 Mei 2013 0

Online engagement met uw publiek
Internet biedt geweldige mogelijkheden om op veel verschillende manieren met uw publiek te communiceren en uw doelgroep te betrekken. Online engagement betekent via het internet één-op-één contact, dialoog aangaan, relaties creëren en gesprekken stimuleren met uw klant en prospect.

Voor marketeers anno nu betekent dit een verschuiving van de meer traditionele, kwartaalgedreven sales campagne naar community-gedreven gesprekken. Waarbij statistieken anders zijn omdat de ROI van sociaal-geïnspireerde betrokkenheid zelden direct gemeten kan worden. Marketeers eisen meer van een web content management systeem. Ze willen gepersonaliseerde en relevante ervaringen leveren aan elke klant op elk interactiemoment!

De grootste uitdaging van het uitvoeren van online engagement ligt in het coördineren van berichten en gesprekken op de diverse platforms, van de sociale media (Facebook, Twitter en LinkedIn), tot website, landing pages, e-mail, reclamecampagnes en offline activiteiten. Uw content moet actueel en consistent zijn, en uw website het platform zijn dat nodig is voor het creëren en meten van uw conversies, de sleutel tot uw succes. Uw website als het “episch centrum” van uw communicatie!

Remotion ontwikkeld websites dat customer intelligence heeft verweven in een web content management platform. Deze krachtige combinatie van data en content in een alles-in-één platform biedt een naadloos inzicht in de klant, waardoor marketeers real-time op klantgedrag kunnen anticiperen. Het resultaat voor de klant is een unieke, relevante ervaring op elk moment van interactie. Dat brengt zeer tevreden klanten, meer conversie en meer omzet.

De kracht van Remotion ligt in haar kwaliteit, kennisniveau en flexibiliteit. Wij richten ons op het creëren van innovatieve oplossingen die verder gaan dan elke andere website met een CMS.

Meer weten? Lees verder over ons. Klik hier. Of bel ons, mail ons of neem contact met ons op via het formulier op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *