CMS Sitecore scoort in de Nederlandse financiële wereld

CMS Sitecore scoort in de Nederlandse financiële wereld

2 mei 2013 Mei 2013 0

Recentelijk zijn verzekeraars CZ en Unirobe Meeuws, de online bank MoneyYou overgestapt naar het contentmanagementsysteem Sitecore.  Het CMS waar ook Remotion gebruik van maakt wist al meer klanten uit de financiële wereld te overtuigen.

De verzekeraars IAK, Axent en Dela en een andere online bank, Knab, kozen eveneens voor het op Microsoft .Net-technologie gebaseerde webcontentplatform. Volgens Sitecore is een reden voor het succes in de financiële sector dat de opgeleverde sites steeds glansrijk door de strenge security audits komen.

Sitecore

Het Deense softwarebedrijf Sitecore wordt geleid door Michael Seifert. Na zijn studie Computer Science and Human Computer Interaction aan de Universiteit van Kopenhagen werkte Seifert bij een aantal it-bedrijven, onder andere in Silicon Valley. In 2001 richtte hij met een aantal andere collega’s Sitecore op. Inmiddels werken er 425 man bij Sitecore en bedient het bedrijf zo’n drieduizend klanten in vijftig landen, waaronder Nederland.

Forrester

Volgens onderzoeksbureau Forrester is Sitecore een van de aanbieders die ervoor zorgt dat zowel marketing- als verkoopteams het webcontentmanagementplatform kunnen gebruiken in combinatie met andere kanalen. In het Forrester-rapport ‘Web Content Management For Digital Customer Experience, Q2 2013’ haalt het Deense softwarebedrijf ook goede beoordelingen voor mobiele presentatie, zoekmachine-optimalisatie, web-formulieren en de productstrategie. Ook stelt Forrester dat Sitecore een geïntegreerde oplossing biedt, met een consistente gebruikerservaring en goedlopende workflows, daar waar sommige andere cms-leveranciers elders verworven technologieën hebben moeten integreren.

Remotion

Door onze ruime kennis van nieuwe technologieën ontwikkelen wij voor u zoekmachine-geoptimaliseerde websites, mobiele websites en internet applicaties, met als doel om uw online marketing aan te laten sluiten op de hedendaagse standaard. De kracht van Remotionligt in haar kwaliteit, kennisniveau en flexibiliteit. Wij richten ons op het creëren van innovatieve oplossingen die verder gaan dan elke andere website met een CMS.

Meer weten? Lees verder over ons. Klik hier. Of bel ons, mail ons of neem contact met ons op via het formulier op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *